Wie zit er achter Liezelieze?

Hallo!

Ik ben Ellen, 39 jaar, en in de eerste plaats een echte “boysmom” van 2 lieve, stoere en energieke jongens: Daan (bijna 9 jaar) en Leon (7,5 jaar) en plus van tiener Ilian (bijna 16 jaar). In mijn hart blijf ik ook altijd mama van Luna en Noor, mijn sterrendochtertjes die in 2007 en 2008 na een zwangerschap van 22 en 20 weken ter wereld kwamen. Ik zou niet kunnen zijn wie ik ben zonder mijn man Steve: mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat, de ideale papa voor onze jongens, en zo veel meer!

Toen ik hoorde over de opstart van Liezelieze door Liesbeth (@liezelief), dacht ik meteen: “zo’n tof, sterk idee; een super concept, dat zou ook wel iets voor mij zijn!”. Dingen een tweede leven geven, daar word ik zelf ook warm en gelukkig van!

Ik volgde Liezelieze van bij het prille begin en was superenthousiast toen mijn wegen met die van Liesbeth kruisten. Samen met mijn gezin sta ik te popelen om deze prachtige webshop verder in minstens even goede banen te leiden als zij altijd heeft gedaan. Met dezelfde naam, dezelfde service en vooral véél goesting en enthousiasme.

Ik hoop dat jullie dit hier een even gezellig plekje vinden als ik. En als er iets zou zijn, geef dan zeker een seintje. Achter deze site zit gewoon een mama die je even kan mailen of bellen!