Wie zit er achter Liezelieze?

Laat ik me even voorstellen! Liesbeth, bijna 41 lentes, het lief van Kristof, mama van Bente, plusmama van Zita en nog een dochtertje ‘on the way’.

12 lentes lang werkte ik voltijds aan de Universiteit van Gent in de Cel Ontwikkelingssamenwerking. Een job die ik vanaf dag 1 geweldig vond. Afrika kunnen rondreizen en tegelijk je job doen, zalig! 6 jaar geleden leerde ik Kristof kennen. Ik ruilde voor de liefde Gent in voor Oostende en dit werd beloond met de geboorte van mijn geweldige zoon Bente. Ondertussen een ‘stoute kleuter’ (trust me, his own words :)) van ondertussen 4 jaar. Maar voltijds blijven werken in Gent, betekent ook nooit Bente naar school kunnen brengen en hem ook nooit kunnen halen. Zijn woordjes ‘Mama is altijd weg’, breken mijn hart en ik ging op zoek naar een gulden middenweg. 

Na een trekreis van een dikke 2 weken in Maleisië 2 jaar terug (jawel, de stoute toen nog peuter was ook mee :)) wist ik met zekerheid dat ik iets wou veranderen. Na deze reis belandde ik eerder per toeval in een geweldig tweedehandswinkeltje in Gent. Ik stapte binnen en werd instant verliefd. Wauw, dit wil ik gaan doen! Part-time tweedehands kinderkleertjes verkopen. Na elfendertig brainstorms werd het een webshop! Mét zwangerschapskledij want daar was ik zelf ook heel hard naar op zoek geweest toen ik zwanger was. En met een focus op eco, bio, fair én Belgisch! Circulair, eerlijk, lokaal, zacht voor ons milieu en onze aarde. 

Ik hoop dat jullie dit hier een even gezellig plekje vinden als ik. En als er iets zou zijn, geef dan zeker een seintje. Achter deze site zit gewoon een mama die je even kan mailen of bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *